POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Dortmund vill värva Lukaku

Romelu Lukaku verkar inte ha Chelseas manager Jose Mourinhos förtroende. Inför den här säsongen lånades han ut till Everton trots att Chelsea led av anfallsbrist och det spekuleras nu i om Mourinho kommer att göra sig av med Lukaku i sommar.

Everton, som just nu njuter av anfallarens förtjänster, vill gärna knyta till sig Lukaku permanent men de lär få konkurrens. Enligt tyska tidningen Bild sneglar Borussia Dortmund på Lukaku, något som även Bayer Leverkusen uppges göra.

Publicerad 2014-04-07 kl 13:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå