POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Van Gaal vill ta Jordi Alba till United - Men Shaw vill också dit

Manchester United vill att Luke Shaw ska ersätta Patrice Evra på vänsterbacksplatsen. Och enligt Daily Express sa unge Shaw till klubben efter säsongens sista match att han ville gå till United. Problemet? Klubben vill inte sälja. Efter att Mauricio Pochettino lämnat Southampton för Tottenham är man på jakt efter en ny tränare. Innan en ersättare är presenterad vill man inte sälja någon spelare.

Svårigheterna i förhandlingarna har nu fått Manchester United att börja titta på andra alternativ. Enligt Daily Express har Louis Van Gaal ögonen på Spaniens och Barcelonas Jordi Alba och vill ta honom till United. På fredag får Van Gaal chansen att se 25-åringen på nära håll då Holland och Spanien ställs mot varandra i Salvador.

Publicerad 2014-06-09 kl 12:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå