POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Monaco öppnar för att sälja Falcao - byter med Real Madrid?

Franska Le10Sport kommer med rejäla sillygranater i dag. Ett tydligt budskap pryder deras etta: Monaco vill sälja Falcao.

Enligt tidningen så har monegaskerna, med miljardären Dimitrij Ryolovlev i spetsen, öppnat för en försäljning de senaste dagarna – efter att ha räknat på Financial Fair Play-reglerna – samtidigt som tränaren Leonardo Jardim inte verkar se en självklar plats för Falcao i sitt 4-3-3. Som ni förstår är det knappast något att ta superseriöst.

Men den colombianske superstjärnan uppges vara trött på den bristande entusiasmen i furstendömet och Real Madrids intresse lär bara öka suget. Enligt samma tidning ska Real vara beredda att göra sig av med anfallstalangen Alvaro Morata OCH en summa pengar för att få loss Falcao.

Vi får se.

Publicerad 2014-06-16 kl 10:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå