POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Mexikos succémålvakt Ochoa jagas av Arsenal och Liverpool

Bara en natt hann passera efter Guillermo Ochoas succématch mot Brasilien innan det började ryktas om vart han tar vägen nu. Enligt Daily Express är både Liverpool och Arsenal intresserade av Mexikos målvakt för att få konkurrenssituation kring Simon Mignolet i Pool och Wojciech Szczesny i Gunners.

Ochoa har sedan 2011 spelat i Ajaccio i franska ligan. Laget hade en mycket svag säsong och fick lämna Ligue 1. Det gör även mexikanen vars kontrakt har gått ut och nu letar ny klubbadress. Efter de mäktiga räddningarna mot Brasilien är 28-årige Ochoa het på transfermarknaden.

Publicerad 2014-06-18 kl 09:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå