Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Levante håller hårt i Keylor Navas

Atlético Madrid är oroliga att de kan tappa stjärnmålvakten Thibault Courtois till Chelsea inför nästa säsong och jagar nu ersättare. Costa Ricas VM-succé Keylor Navas är en av dem men Levante håller hårt i sin guldklimp.

Navas storspelade i Costa Ricas seger mot Grekland och är ett hett villebråd på spelarmarknaden. Han har ett år kvar på sitt kontrakt med Levante men kubbens president, Quico Catalan, säger nu att han inte tänker släppa Navas för mindre än utköpsklausulen på 80 miljoner kronor.

Catalan ska redan ha tackat nej till Atléticos första bud.

– Keylor har en utköpsklausl på 10 miljoner Euro och vi vet att han är värd mer än så. Alla klubbar som lagt bud på honom vet vad svaret kommer att bli – utköpsklausulen, säger han till den spanska radiokanalen Cadena Ser. Keylor gör ett fantastiskt VM och både spanska klubbar och utländska har visat intresse.

Publicerad 2014-07-02 kl 11:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons