Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Rodriguez vill inte till PL: "Den ligan är för fysisk för mig"

James Rodriguez VM-succé har gjort honom till högvilt på transfermarknaden. Men Colombias stjärna kan inte tänka sig att flytta till Premier League.

– Den ligan är för fysisk för mig, säger 22-åringen.

Med sina fem mål toppar Rodriguez turneringens skytteliga och har varit en starkt bidragande orsak till att Colombia nått kvartsfinalstadiet. Vid sidan av landslaget tillhör han AS Monaco i Ligue 1, och även om han noga påpekar att han trivs där berättar Rodriguez att han i framtiden skulle kunna tänka sig La Liga.

ANNONS

– Jag har sagt tidigare att Spanien vore trevligt en vacker dag, för det är en liga med hög teknisk kvalitet där man får många bolltoucher, vilket jag gillar. Premier League är kanske lite för fysisk i det här stadiet för mig.

– Men jag är en Monacospelare och tänker inte på något annat än det. Just nu vill jag fokusera mig på matchen mot Brasilien som blir en underbar upplevelse för oss, säger han.

Publicerad 2014-07-03 kl 17:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto