POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Vill till Europa efter VM-succén

Enner Valencia, 25, imponerade stort för Ecuador i VM. Den kvicke anfallaren, som till vardags spelar i mexikanska ligan,  gjorde tre mål i gruppspelet och hoppas nu att det blev ett bra skyltfönster.

– Det är ett bra tillfälle att flytta till Europa, efter vad jag gjorde i Mexiko och VM. Jag gillar verkligen italiensk fotboll men om det här europeiska hoppet blir av så kommer jag att välkomna det och göra mitt bästa, var jag än hamnar, säger han enligt Sky Sports.

Nog borde han hitta någon på andra sidan Atlanten som vill ha honom?

Publicerad 2014-07-04 kl 12:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå