Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sommarrea hos Real Madrid - Spelarna som är till salu

Real Madrid har nyligen gjort klart med två riktigt tunga värvningar i Toni Kroos och James Rodriguez. De båda mittfältarna var framstående i VM i Brasilien och var bland turneringens bästa spelare. Kroos och James väntas gå rakt in i startelvan, och då måste flera spelare flytta på sig. Enligt Daily Mail har Real fyra framstående spelare som de vill göra sig av med till högstbjudande under sommaren.

Spelarna som tidningen hävdar är till salu är:

– Iker Casillas

– Karim Benzema

– Isco

– Angel Di Maria

Casillas fick sitta på bänken under stora delar av förra säsongen och hans långa och framgångsrika tid i Real kan vara över. Arsenal har ryktats vara intresserade av den rutinerade spanjoren. Även för Karim Benzema har Londonklubben visat intresse enligt brittiska tidningar. Men fransmannen kan fortfarande behövas i Real om man inte värvar ytterligare och tar in Falcao från Monaco.

Enligt vissa rapporter så skulle Isco offras för att göra plats för James Rodriguez. Nu har colombianen kommit in men Isco är fortfarande kvar, men kan vara på väg bort inom kort. Liverpool har ryktats vara intresserade. För argentinaren Angel Di Marias del så verkar det vara två klubbar som kamperar om hans signatur och PSG leder enligt fler brittiska tidningar jakten före Manchester United.

Det händer mycket denna Silly Season och Real Madrid ser inte ut att vara färdiga än på ett tag.

Publicerad 2014-07-23 kl 16:02

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons