Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

AS Monaco har hittat James Rodriguez ersättare - för 400 miljoner kronor

Enligt den italienska transferexperten Gianluca Di Marzio har AS Monaco nu identifierat vem som ska ersätta James Rodríguez. Det blir ytterligare en Jorge Mendes-spelare som ser ut att hamna hos monegaskerna: Benficas Nicolás Gaitán.

Den 26-åriga argentinaren ska vara en favoritspelare hos nya tränaren Leonardo Jardim, framför allt då Jardim ville ha en spelare som är van att spela på kanten. Gaitáns utköpsklausul, som AS Monaco förmodligen måste utnyttja, ligger på 415 miljoner kronor – drygt hälften av vad AS Monaco tjänade när de sålde James Rodríguez. Enligt Di Marzio är en affär nära att avslutas.

Publicerad 2014-07-24 kl 09:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons