Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

CL-finalisten vill ha Chicarito

Atlético Madrid har tappat skyttekungen Diego Costa till Chelsea. För att ersätta honom har man tagit in Mario Mandzukic från Bayern München. Men Atléticos tränare Diego Simeone är inte nöjd där, han vill hitta en partner till sitt nyförvärv. Och enligt Daily Mail är han nu fast besluten om att det ska bli Manchester Uniteds Javier Hernandez. Simeone har enligt tidningen uppmanat presidenten José Luis Pérez att värva in Chicarito.

Mexikanen lyckades inte prestera under David Moyes och det har rapporterats att han kan vara på väg bort under en längre tid. Arsenal ska ha varit intresserade och Atlético Madrid har förhört sig om möjligheterna tidigare. Kanske kan “den lilla ärtan” få en nytändning i Spanien?

Publicerad 2014-07-25 kl 09:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons