Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juventus släpper Ogbonna?

Angelo Ogbonna ser ut att lämna de italienska mästarna den här sommaren. Den italienska försvarstalangen har haft svårt att slå sig in i Juventus sedan flytten från Torino och ser sig nu om efter en ny klubbadress.

Enligt italienska Sport Mediaset kan Juventus tänka sig att släppa Ogbonna för 110 miljoner kronor och enligt rykten ska hans agent vara på plats i England för att diskutera med inte mindre än tre klubbar – Tottenham, Arsenal och Manchester United.

Juventus vill ersätta Ogbonna med antingen Manchester Citys Matija Nastasic eller Sampdorias Shkodran Mustafi.

Publicerad 2014-07-26 kl 18:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons