Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Atlético Madrid är ute efter Lavezzi - PSG vill sälja för att kunna ta in Di Maria

Ezequiel Lavezzi kan vara på väg att byta klubb. PSG vill nämligen bli av med argentinaren för att kunna värva Angel Di Maria från Real Madrid, det skriver spanska AS. Uefas straff mot Paris har gjort att klubben är mer försiktiga än tidigare och därför kan Lavezzi vara en viktig pusselbit i Di Marias eventuella övergång.

Prislappen på 29-åringen ska dock vara ett problem för Atlético Madrid som precis har värvat Antoine Griezmann för uppåt 30 miljoner euro. Lavezzis prislapp ska ligga på runt 30 miljoner euro och om den kan sänkas lite så är Atlético intresserade av att värva. AS skriver att klubbdirektören Miguel Angel Gil befann sig i Paris under måndagen för att diskutera just detta.

Publicerad 2014-07-29 kl 15:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons