Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Reus vill inte förlänga - slaget har börjat!

Bild skriver i dag att Marco Reus inte kommer att förlänga sitt kontrakt med Dortmund. Anfallaren är kontrakterad fram till 2017, men i papprena finns det en klausul som aktiveras sommaren 2015. Reus kan då lämna för “bara” 320 miljoner kronor. Enligt tidningen vill 25-åringen göra som förre lagkamraten Mario Götze och vänta tills klausulen aktiveras.

Bild skriver att Dortmund vill “köpa ut” Reus, genom att erbjuda en högre lön och skriva ut  klausulen. Men Bayern-bossen Karl-Heinz Rummenige, av alla, konstaterar retsamt att det inte kommer att gå.

– Det blir svårt för Borussia Dortmund att nå utköpsklausulen för Reus. Spelaren kräver mycket, säger han.

Bayern München ses som en av intressenterna, men tidningen skriver också att “andra toppklubbar” som Barcelona och Manchester United har informerats. Därför verkar Dortmunds enda chans att få rejält med stålar för den nu skadade, men livsfarlige, anfallsspelaren vara att sälja honom redan i sommar.

Som Bild förkunnar: Slaget har börjat!

Publicerad 2014-07-29 kl 10:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons