Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Podolski ut - backstjärna och PSG-talang in i Arsenal?

Sillybloggen

Enligt Lukas Podolskis agent kan Arsenal komma att sälja sin tysk till Galatasaray för 12 miljoner euro (cirka 110 miljoner kronor), skriver Bild. Pengar man ska lägga på två spelare. Dels Adrien Rabiot, en 19-årig mittfältstalang från PSG. Det rapporterar transferexperten Gianluca Di Marzio.

Gazzetta dello Sport skriver samtidigt att Romas backstjärna Mehdi Benatia är på väg bort. Han ska ha nobbar ett nytt kontrakt med klubben. Även där är Arsenal först i kön för att värva spelaren. Även om man slåss mot Manchester United som också är väldigt intresserat.

Annons
Publicerad 2014-08-21 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto