Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal vill värva Hummels i januari

Arsenal ser ut att ha gått om Manchester United i jakten på Mats Hummels. Enligt Daily Telegraph är nämligen Arsenal beredda att lägga ett bud runt 370 miljoner kronor för att värva Dortmund-försvararen.

Den tyske landslagsmannen ryktades vara på väg bort från Dortmund i somras, men valde till slut att stanna. Enligt Daily Express vill Hummels fortsätta att spela i Champions League, något som därför gjort att Arsenal ligger bättre till än Manchester United.

Publicerad 2014-10-16 kl 13:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons