Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Cuadrado förnyar kontrakt med Fiorentina

Den colombianske högermittfältaren Juan Cuadrado var under sommaren väldigt populär och nära ett flytt från Fiorentina. Det var bland annat Barcelona som var ute efter 26-åringen, men förhandlingarna avbröts då Fiorentina bad om för höga summor.

Nu står det klart att Fiorentina och Cuadrado har kommit överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2019. Det är fortfarande inte helt klart om var lönen kommer att hamna men det sägs ligga på cirka 30 miljoner kronor per säsong och en utköpsklausul på 350 miljoner kronor.

Publicerad 2014-10-27 kl 15:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons