Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan ute efter Real-backen

Både Napoli och Milan är intresserade av den spanske backen Alvaro Arbeloa. Men enligt Mercafutbol.com så kommer Milan dra det längsta strået och utnyttja den redan bra relationen mellan klubbarna och framför allt med Carlo Ancelotti, som coachade Milan under sju år, som strategi för att närma sig Alvaro Arbeloa.

Arbeloa har förlorat sin plats i Real Madrids startelva på senare tid alltefter att Dani Carvajal har imponerat i den offensiva backlinje positionen. Milan sägs lägga ett bud vid öppningen av vinterfönstret. Arbeloas kontrakt med Real Madrid går ut i slutet av juni 2016.

Publicerad 2014-10-27 kl 16:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons