Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Premier League-giganter fajtas om Marseilles målkung

Efter Zlatan Ibrahimovics skada i september var det fritt fram för någon annan att axla skyttekungsmanteln i Ligue 1 – och en som ville prova om manteln passade var Marseilles Andre Pierre Gignac som nu slåss med Lyons Alexandre Lacazette om ledningen i skytteligan. Målframgångar i franska ligan går såklart inte obemärkt förbi och när en som Gignac sitter på ett utgående kontrakt så är det ännu en anledning för andra klubbar att överväga om en värvning skulle vara något. Och enligt engelska Talksport så är det precis vad som händer i Premier League. Enligt dem så är både Liverpool och Arsenal intresserade av att lägga vantarna på Marseilleanfallaren. De kan dock få ryskkonkurrens från Dynamo Moskva som också sägs vara intresserat

Publicerad 2014-11-18 kl 07:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons