Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

City vill ha Gerrard - förbereder Lampard-lösning

Brendan Rodgers bänkade ikonen Steven Gerrard, 34, mot Stoke. Nu skriver Sunday People att stjärnan kan lämna klubben. Gerrard gick själv ut för ett tag sen och berättade att han inte visste hur framtiden såg ut.

Nu skriver tidningen att Manchester City är ute efter Gerrard. Tanken är att man ska göra en liknande deal som med Frank Lampard. Det innebär att det blir samarbetsklubben New York City som värvar 34-åringen och sedan lånar ut honom till Manchester City.

Publicerad 2014-11-30 kl 10:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons