Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chelseas dubbla nyårskarameller

Sillybloggen

Det nya året närmar sig med rasande fart, så varför inte fira med en dubbel smällkaramell?

Nu bekräftar José Mourinho att veteranen och lagkaptenen John Terry, 34, kommer att erbjudas ett nytt kontrakt. Chelsea skrev nytt förra året, men klubben har som policy att inte erbjuda mer än ett år långa kontrakt till spelare över 30.

– Det finns inga tvivel, han kommer erbjudas nytt kontrakt. Jag vet det, han vet det. Vi i klubben och i styrelsen vet alla det och jag tror också att ni (i pressen) känner av det. Utan att jag bekräftar något så måste man känna av det. Han är en väldigt viktig spelare för laget så nästa kontrakt kommer, förr snarare än senare. Det är en formalitet, säger portugisen enligt The Guardian.

Annons

John Terry har varit fundamental i Chelseas briljanta form den här säsongen och har även börjat hitta målet den senaste tiden.

Samtidigt förväntas klubben bekräfta Eden Hazards nya kontrakt. Den 23-årige världsspelaren har gjort sex ligamål hittills och kommer, enligt samma tidning, skriva på ett kontrakt värt 2,5 miljoner kronor i veckan i 5,5 år – fram till sommaren 2020.

Publicerad 2014-12-28 08:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto