Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Revolution på gång i PSG – har fixat önskelista för januari

Sillybloggen

Gazzetta dello Sport ägnade under måndagen en helsida åt att PSG förbereder sig för att göra stora förändringar i truppen, kanske redan i januari. Det gäller framför allt Cavani och Lavezzi, som båda kan bli sålda efter den senaste tidens problem både på och utanför planen.

Le Parisien skriver att ytterligare tre PSG-spelare är aktuella för att flytta iväg i vinter: Rabiot, Motta, och Chantôme. Igår hintade Laurent Blanc om att det kan bli nyförvärv, men bara om det blir försäljningar. PSG har därför satt ihop en önskelista över spelare de kan tänkas värva i januari.

Moussa Sissoko (Newcastle) eller Real Madrids Sami Khedira kan anlända till mittfältet, och när det gäller Lavezzis potentiella ersättare så nämns Paul-Georges Ntep (Rennes), Kevin De Bruyne (Wolfsburg), Adnan Januzaj (Man Utd), Nicolás Gaitán (Benfica), och Yacine Brahimi (Porto).

Om Blanc själv fick bestämma så skulle han vilja ha De Bruyne och behålla Rabiot, som kan lånas ut till Tottenham. Detta enligt 20 Minutes.

ANNONS
Publicerad 2015-01-05 15:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto