Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

City-stjärna på väg till Italien

Slitvargen James Milner är den kanske minst spektakuläre spelaren i Manchester Citys stjärnkollektiv men har ändå lyckats hålla en plats i laget de senaste åren och har gjort sig känd som en spelare som Manuel Pellegrini kunnat spela på nästan vilken position som helst.

Men nu kan 29-åringen vara på väg vidare.

Enligt The Guardian vill Milner helst spela centralt på mittfältet och ännu hellre från start i fler matcher. Hans kontrakt går ut i sommar och enligt tidningen bedriver stjärnans agent samtal med AC Milan, Inter och Roma.

City å sin sida vill gärna förlänga kontraktet men hittills har intresset från Milner varit relativt svalt.

Publicerad 2015-03-10 kl 10:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons