Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Galna ryktet: Sundhage förhandlar med Nigeria

Sillybloggen

Mitt under brinnande VM-slutspel i Kanada kommer uppgifter om att Pia Sundhage är intressant för en konkurrent. Africanfootball.com skriver nämligen att Nigeria inlett förhandlingar med Sveriges förbundskapten.

Nigeria och Sverige möttes i gruppen i VM och nu uppges alltså “Super Falcons” vilja ha 55-åriga Sundhage, vars kontrakt med Sverige går ut i slutet av 2016.

“Nigeria har väldigt talangfulla spelare som Asisat Oshoala och Desire Oparanozie, men deras problem är egentligen coachningen. Därför har de inlett förhandlingar med Pia i Kanada under VM”, säger en högt uppsatt person inom det nigerianska förbundet till africanfootball.com.

Om Pia Sundhage har förhandlat med en konkurrent mitt under VM skulle det vara en skräll. Hennes framtid i Sverige har dock diskuterats under den senaste tiden och åker Sverige ur mästerskapet i natt kan hennes tid som förbundskapten för Blågult mycket väl vara över.

Annons
Publicerad 2015-06-16 12:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto