Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Manchester City redo att lägga ett tredje Sterling-bud

Raheem Sterling har de senaste dagarna gjort sitt bästa för att mer eller mindre tvinga fram en flytt till Manchester City. Nu uppger Mirror att City är redo att presentera ett bud på 40 miljoner pund, motsvarande 522 miljoner kronor för Sterling som efter två dagars sjukfrånvaro tränade med Liverpool i dag.

Liverpool har inte accepterat Manchester Citys två tidigare bud för 20-årigen. För att undvika att det upprepas en tredje gång skjuter City till ytterligare 65 miljoner beroende på hur Sterling presterar i det ljusblå Manchester-laget.

Klubbledningen på Etihad Stadium hoppas att en prislapp på närmare 600 miljoner kronor ska räcka för att ro den utdragna affären i hamn.

 

Publicerad 2015-07-10 kl 08:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons