Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan håller en öppen plats i truppen - för Zlatan

Zlatan Ibrahimovic är för närvarande med på Paris Saint Germains försäongsturné i USA, men Milan verkar fortsätta hoppas på en värvning. Milan News skriver nämligen att den italienska storklubben har en öppen plats i truppen för just Zlatan och de hänvisar till uppgifter i Corriere dello Sport. Klubben har för närvarande 27 spelare men väntas enligt uppgifterna sälja trion Michael Agazzi, Simone Verdi och Michelango Albertazzi. Det innebär att Milan i så fall har 24 av 25 platser i truppen fyllda. Den återstående platsen skulle alltså vara vigd åt den svenske anfallsstjärnan.

Publicerad 2015-07-16 kl 09:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons