Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

BBC: "Di Maria läkarundersöks inom 24 timmar"

Angel di Maria har kommit överens med Paris-Saint Germain om han personliga kontrakt och väntas nu genomgå läkarundersökningen inom de närmste 24 timmarna. Det uppger brittiska BBC som även skriver att den 27-årige argentinaren ska träffa PSG:s representanter i Qatars huvudstad Doha under dagen.

United uppges få 617 miljoner kronor för di Maria – som i slutet av den gångna säsongen inte kunde glädja sig åt regelbunden speltid – då han bara startade i en match efter förlusten i FA-cupen mot Arsenal den 9 mars.

Publicerad 2015-08-02 kl 12:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons