Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Stoke värvar Shaqiri - för nytt transferrekord

Stoke har slagit nytt transferrekord – klubben har betalat 12 miljoner pund för att lösa Xherdan Shaqiri från Inter. Den offensive mittfältaren har skrivit på ett femårskontrakt med Premier League-klubben och 23-åringen får tröjnummer 22.

– Han är en explosiv spelare som kommer in med något annorlunda i truppen, han är bara 23 år så det finns fortfarande mycket potential att få ut av honom, säger tränaren Mark Hughes till klubbens hemsida.

Publicerad 2015-08-11 kl 18:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons