Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Real Madrid-spelaren vill lämna klubben - jagas av Arsenal

Enligt spanska AS så har Denis Cheryshev bestämt sig för att lämna Real Madrid. Ryssen som varit i klubben sedan 2002 har ännu inte gjort en enda La Liga-match med klubben utan fått nöja sig med en match i Copa del Rey. Men nu ska 24-åringen ha tröttnat och vill lämna Madrid.

Tidigare uppgifter har pekat på att Arsenal jagat ryssen och vill locka över honom till London. Frågan är nu om Cheryshevs öppna dörr ökar möjligheten för Wenger att säkra affären nu i slutet av transferfönstret.

Publicerad 2015-08-12 kl 07:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons