Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Louis Van Gaal utmanar Chelsea om John Stones

De flesta topplag i Premier League jagar en mittbacksförstärkning. En stor efterfrågan men samtidigt ett väldigt litet utbud på marknaden. Under sommaren har Chelsea försökt få loss John Stones från Everton och ska ha lagt två bud på 21-åringen som dock blivit nekat. Det senaste budet uppges varit uppemot 349 miljoner kronor.

Nu rapporterar ESPN att även Manchester United gett sig in i kampen om den engelska landslagsmannen. Enligt sajten så ska United erbjudit pengar samt att försvararen Jonny Evans följer med i motsatt riktning.

Publicerad 2015-08-13 kl 08:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons