Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Balotelli eller Pato till Lazio?

Sillybloggen 2015-08-15 11:14

Lazio kan försöka värva Alexandre Pato eller Mario Balotelli om man kvalificerar sig till Champions League. Rom-klubben möter Bayer Leverkusen den 18 och 26 augusti i kvalet till den så åtråvärda turneringen, och enligt La Gazzetta dello Sport kan Lazio överväga att buda på antingen Pato eller Balotteli om man går vinnande ur dubbelmötet med Leverkusen.

Pato är för närvarande utlånad från Corinthians till Sao Paolo och skulle enligt uppgifter kosta Lazio mellan 60 och 75 miljoner kronor. Balotelli å sin sida är en spelare som Liverpool försöker att få såld, men italienarens höga årslön på cirka 60 miljoner per år gör att ett lån första året är mer troligt.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto