Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Balotelli eller Pato till Lazio?

Lazio kan försöka värva Alexandre Pato eller Mario Balotelli om man kvalificerar sig till Champions League. Rom-klubben möter Bayer Leverkusen den 18 och 26 augusti i kvalet till den så åtråvärda turneringen, och enligt La Gazzetta dello Sport kan Lazio överväga att buda på antingen Pato eller Balotteli om man går vinnande ur dubbelmötet med Leverkusen.

Pato är för närvarande utlånad från Corinthians till Sao Paolo och skulle enligt uppgifter kosta Lazio mellan 60 och 75 miljoner kronor. Balotelli å sin sida är en spelare som Liverpool försöker att få såld, men italienarens höga årslön på cirka 60 miljoner per år gör att ett lån första året är mer troligt.

Publicerad 2015-08-15 kl 11:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons