Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal lägger rekordbud på stjärnanfallaren

Arsenals dyraste spelare genom tiderna är Mezut Özil som man värvade för drygt 460 miljoner kronor från Real Madrid. Två år efter monsteraffären så ska London-klubben vara redo att slå sitt transferrekord, och återigen är det till Galacticos man vänder sig.

Enligt Daily Star har klubben lagt ett bud på fransmannen Karim Benzema som motsvarar omkring 600 miljoner kronor. En övergång som skulle bli det dyraste spelarköpet i Arsenals historia. Anledningen till att Real Madrid ryktas kunna tänka släppa 27-åringen ska vara att den nya tränaren Rafael Benitez vill använda Cristiano Ronaldo som central anfallare.

Karim Benzema kom till Real Madrid 2009 då han köptes loss från Lyon för cirka 325 miljoner kronor. Fransmannen har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2019.

Publicerad 2015-08-16 kl 08:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons