Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Palermo bekräftar sitt intresse för Gilardino

Sillybloggen

Alberto Gilardino tillhör kinesiska Guangzhou Evergrande som han flyttade till under förra året. Men 33-åringen verkar inte se positivt på sin flytt till Asien. Redan i våras så blev anfallare utlånad tillbaka till Italien och Fiorentina där han förra året gjorde fyra mål på 14 matcher.

Nu är Gilardino tillbaka i Kina men är aktuell för en flytt hem till Italien. Under de senaste dagarna har uppgifter kommit om att både Palermo och Napoli ska vara intresserade av anfallarens tjänster. Palermo bekräftar även idag för Fotball Italia att man vill värva den förre skyttkungen.

– Vi letar fortfarande efter en anfallare, vi får se om Gilardino blir den man som vi letar efter, sa Palermos tränare Guiseppe Iachini efter Palermos cupseger mot Avellino igår.

Även lagets målvakt Stefano Sorrentino är positiv till att den förre landslagsanfallaren skulle ansluta till truppen.

– Jag kommer själv åka och hämta honom på flygplatsen. Han har förvisso några år på nacken men han kan fortfarande göra eller hjälpa till att göra tolv mål..

Annons
Publicerad 2015-08-16 10:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto