Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hammarby scoutar nigeriansk mittfältstalang

Enligt uppgifter till Fotbolldirekt så har Hammarby varit på plats i Finland och scoutat den 19-årige nigerianen Vincent Onovo som tillhör Inter Åbo. Talangen gör sin andra säsong i klubben och har i år stått för fyra mål på tjugo matcher.

– Han är en bolltrygg och hårt jobbande mittfältare, som många afrikanska spelare är han också fysiskt stark. Så det är en spelare vi känner till väl, men vi har koll på många spelare, säger Hammarbys scout Mikael Hjelmberg till sajten.

Mittfältarens kontrakt med Inter Åbo går ut efter säsongen.

Publicerad 2015-08-18 kl 17:15

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons