Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Misslyckades på Pedro - nu siktar United in sig på Mané

Chelsea och Jose Mourinho ser ut att ha gjort det igen. Från ingenstans kom klubben in i Pedro-förhandlingarna och snodde spelaren framför näsan på Manchester United. Något som fått Van Gaal att snabbt börja titta på en snabb nödlösning. Enligt Sky Sport ska man ha lagt fram ett bud på Southamptons Sadio Mane som är ett billigare alternativ till Pedro.

Förra året stod 23-åringen för det snabbast hattricket i Premier Leagues historia då han gjorde tre mål mot Aston Villa på två minuter och 56 sekunder. Inför förra säsongen köpte Southampton loss anfallaren från RB Salzburg för omkring 150 miljoner kronor.

Publicerad 2015-08-19 kl 17:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons