Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Misslyckades på Pedro - nu siktar United in sig på Mané

Sillybloggen 2015-08-19 17:53

Chelsea och Jose Mourinho ser ut att ha gjort det igen. Från ingenstans kom klubben in i Pedro-förhandlingarna och snodde spelaren framför näsan på Manchester United. Något som fått Van Gaal att snabbt börja titta på en snabb nödlösning. Enligt Sky Sport ska man ha lagt fram ett bud på Southamptons Sadio Mane som är ett billigare alternativ till Pedro.

Förra året stod 23-åringen för det snabbast hattricket i Premier Leagues historia då han gjorde tre mål mot Aston Villa på två minuter och 56 sekunder. Inför förra säsongen köpte Southampton loss anfallaren från RB Salzburg för omkring 150 miljoner kronor.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto