Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Scholes krav: Värva Zlatan, United

Sillybloggen

Manchester United har bara gjort två mål på de tre inledande matcherna i Premier League och blev mållöst mot Newcastle i dag. United-legendaren Paul Scholes har lösningen på problemet: Värva Zlatan Ibrahimovic.

– Jag bryr mig inte alls om han inte kommer överens med van Gaal, bara han gör mål. Det ser inte ut att finnas tillräckligt med mål från någon position i laget. De har tappat två toppklass-anfallare i Falcao och Robin van Persie och jag funderar på om de kanske ska chansa med någon som Ibrahimovic under ett år. Någon som kan ta Van Persies roll, säger Scholes till BT Sport.

 

ANNONS
Publicerad 2015-08-22 21:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto