Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Scholes krav: Värva Zlatan, United

Manchester United har bara gjort två mål på de tre inledande matcherna i Premier League och blev mållöst mot Newcastle i dag. United-legendaren Paul Scholes har lösningen på problemet: Värva Zlatan Ibrahimovic.

– Jag bryr mig inte alls om han inte kommer överens med van Gaal, bara han gör mål. Det ser inte ut att finnas tillräckligt med mål från någon position i laget. De har tappat två toppklass-anfallare i Falcao och Robin van Persie och jag funderar på om de kanske ska chansa med någon som Ibrahimovic under ett år. Någon som kan ta Van Persies roll, säger Scholes till BT Sport.

 

Publicerad 2015-08-22 kl 21:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons