Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wolfsburg: "De Bruyne har fått ett häpnadsväckande bud"

Kevin De Bruyne är inte klar för Manchester City, enligt Wolfsburg. Men den tyska klubben medger att ett ”häpnadsväckande” bud har inkommit för belgaren.

På onsdagen rapporterade tidningen Bild och flera andra medier att den 24-årige belgaren flyttar till Premier League för oerhörda 770 miljoner kronor. Uppgifter som sedan tonades ner av Wolfsburg.

Men nu meddelar sportchefen Klaus Allofs att City erbjudit en mastodontlön till De Bruyne och att det därmed blir svårt att behålla honom.

– Han har fått ett häpnadsväckande, otroligt förslag från City och det kan vi inte mäta oss med. Vi var tvungna att överväga saken som vi alltid gör och det är därför vi börjat förhandla med City, säger Allofs enligt talksport.
– Under dagen har vi kommit längre och längre i diskussionerna om en övergångssumma och förhoppningsvis kan vi nå fram till ett beslut ikväll eller imorgon. Jag skulle gärna behålla honom och tacka nej till pengarna. Inte minst eftersom Kevin är en nyckelspelare som tagit oss till Champions League och utvecklats till en ny nivå.

Publicerad 2015-08-27 kl 23:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons