Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

PL-klubbarna gör upp om osäker De Guzman

Sillybloggen

Framtiden för Napolis mittfältare Jonathan De Guzman är alltjämt oklar. Enligt La Gazzetta dello Sport ska den 27-årige mittfältaren nu ändrat sig vad gäller en övergång till Sunderland i och med att Bournemouth kommit in i bilden.

Representanter från PL-nykomlingen har tidigare i veckan varit i Italien för att diskutera fram en affär med Napoli. Enligt uppgifter till Sky Sports är det dock spelaren själv fortfarande osäker på om han vill återvända till Premier League där han under två säsonger spelade i Swansea.

 

ANNONS
Publicerad 2015-08-28 18:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto