Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PL-klubbarna gör upp om osäker De Guzman

Framtiden för Napolis mittfältare Jonathan De Guzman är alltjämt oklar. Enligt La Gazzetta dello Sport ska den 27-årige mittfältaren nu ändrat sig vad gäller en övergång till Sunderland i och med att Bournemouth kommit in i bilden.

Representanter från PL-nykomlingen har tidigare i veckan varit i Italien för att diskutera fram en affär med Napoli. Enligt uppgifter till Sky Sports är det dock spelaren själv fortfarande osäker på om han vill återvända till Premier League där han under två säsonger spelade i Swansea.

 

Publicerad 2015-08-28 kl 18:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons