Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Juves superlöfte lämnar för Bayern

Juventus-tränaren Massimilinao Allegri har bekräftat att Kingsley Coman, 19, lånas ut till Bayern München. Enligt Gazzetta dello Sport rör det sig om en utlåning över ett år med en köpoption på någonstans mellan 20 och 28 miljoner Euro.
– Han ville lämna och jag tycker det är en bra övergång. Han spelade väldigt lite förra säsongen och det är inte mer än rätt att han flyttar om han inte är redo att kämpa för en plats hos oss, sade Allegri enligt Football-Italia.
Publicerad 2015-08-29 kl 16:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons