Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sju lag visar intresse för svensk högerback - tre italienska

Sillybloggen

Mattias Johansson förlängde nyligen kontraktet med ett år med AZ. Men nu kopplas han ändå ihop med flera andra lag. Det är italienska Calciomercato som uppger att Atalanta, Fiorentina och Palermo vill köpa loss högerbacken i vinter, men att konkurrensen är tuff och att andra lag som Schalke 04, Southampton, Real Betis och Villarreal också visar intresse.

Mediagol.it har också uppgifter om att Palermo vill ha Mattias Johansson och gör kopplingen till att klubben redan har värvat två andra svenskar (Oscar Hiljemark och Robin Quaison). Sajten skriver att klubben är imponerad av svenskens spel i Europa League och i den holländska ligan.

Mattias Johansson anslöt till Eredivisie-laget från Kalmar FF 2012. I oktober förlängde han avtalet.

– Det är goda nyheter, vi är övertygade om att Mattias och AZ har en lång tids samarbete att se fram emot. Han är viktig för vårt sätt att spela och det här är en bra signal från hans sida. Genom att skriva på förvissar han sig om att AZ får ersättning om han skulle flytta vidare en dag, sa sportchefen Earnest Stewart då.

Annons

Johansson själv var också nöjd:

– Ända sedan 2012 har jag varit lycklig över att vara här. Jag har fått uppleva europeiska framgångar, vunnit cupen och har även nått det svenska landslaget. Jag har AZ att tacka för mycket och vill inte lämna på en fri transfer.

Publicerad 2015-12-14 16:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto