Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Stjärnans snabba fall - från PL-stjärna till division fyra

Säsongen 2012-13 var Michu Premier Leagues stora utropstecken. Efter en fin debutsäsong i La Liga med Rayo Vallecano köptes spanjoren till Swansea där det blev dundersuccé och 18 ligamål. Något som till och med gav honom en debut i det spanska landslaget. Säsongen efter blev inte fullt lika bra och efter det provade han lyckan i Serie A och storlaget Napoli. Skador gjorde att Michu bara spelade tre matcher.

Sedan dess har Michu inte spelat och först nu har han hittat sin nya klubb. 29-åringen är klar för Langreo i spanska division fyra. Han har tränat med klubben sedan november när han bröt sitt kontrakt med Swansea och nu är övergången klar. Langreo tränas av Michus bror Hernan Perez.

Publicerad 2015-12-21 kl 23:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons