Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Han ska rädda Chelsea ur krisen - vill värva succémannen

Chelsea är en klubb i kris då man nyligen sparkade sin tränare Jose Mourinho. För att få fart på lagbygget och hjälpa Guus Hiddink att vända på skutan så siktar nu klubben på att värva in en anfallare i vinterfönstret då Diego Costa inte levererat som förväntat.

Idag toppar The Telegraph sin tidning med att London-klubben förbereder ett bud på Leicesters succéman Jamie Vardy för att locka över 28-åringen. Skulle man få över anfallaren som i år gjort 15 mål i årets Premier League, skulle Vardy även vara tillgänglig för spel i Champions League.

 

Publicerad 2015-12-23 kl 08:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons