Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Engelska rubriker: "PSG-stjärnan: ‘Spela mig eller skicka mig!'"

Sillybloggen

Rubrikerna i England tar inatt verkligen i från tårna när det gäller PSG-stjärnan Marquinhos som har pratat om sin framtid. Egentligen så är det den franska tidningen Journal De Dimanche som under gårdagen publicerade en intervju med den bänkade 21-åringen vars citat inte riktigt är så slagkraftig som engelsmännen vill få det till.

– Jag kom till PSG för att spendera en lång framtid här. Det är en ambitiös klubb och jag har ett kontrakt som sträcker sig över 2019. Precis som alla andra fotbollsspelare så tycker jag alltid att jag bör vara med i startelvan. Men man måste respektera tränaren och hans val, jag kommer att fortsätta jobba för att ta en plats i laget. Det är däremot sant att jag blir äldre och kan inte vänja mig vid att sitta på en bänk. Det är sex månader kvar av säsongen och titelracet, efter det så får vi se vad som händer, säger mittbacken till tidningen.

Marquinhos värvades 2013 från Roma och spåddes en extremt ljus framtid. I Paris har brassen haft svårt att ta en startplats och blir ofta petad i förmån för Thiago Silva och David Luiz.

Annons

 

 

 

 

Publicerad 2016-01-04 07:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto