Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så ska Leicester försöka behålla Jamie Vardy i januari

Sillybloggen

Jamie Vardy är mannen på allas läppar den här hösten. Anfallaren har gjort succé och har på 20 Premier League-matcher stått för 15 mål. En framgångshöst som lär göra 28-åringen het på transfermarknaden. Tidigare har det rapporterats om att både Manchester City, Manchester United och Chelsea har ögonen öppna på late bloomer-anfallaren.

Nu uppger även Daily Mail – precis som många andra medier tidigare också gjort – att Leicester kommer att försöka göra allt för att få anfallaren att stanna i klubben. Klubben vill nu erbjuda Vardy ett nytt kontrakt där man planerar att dubbla spelarens lön.

Vardys kontrakt löper fram till sommaren 2018.

Annons
Publicerad 2016-01-05 15:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto