Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Därför besöker Mourinho Inter - scoutar åt spelare till United

José Mourinho ser ut att vara högaktuell för Manchester United till sommaren.
Det har tidigare rapporterats att managern planerar ett besök i Milano hos sin gamla klubb Inter men att det inte har något att göra med tränarsysslan i klubben – Roberto Mancini kan vara lugn i det avseendet.

Däremot skriver nu La Stampa att Mourinho har andra planer med sitt besök än ett vanligt vänskapligt möte med gamla vänner och kollegor. Tidningen rapporterar att Mourinho vill se Mauro Icardi och João Miranda live då det är två av spelarna han överväger att värva till Manchester United om han får jobbet där i sommar.

Publicerad 2016-02-19 kl 10:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons