Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barça på väg att värva Ben Arfa

Barcelona är enligt L’Equipe mycket nära att göra klart med Hatem Ben Arfa. Den 29-årige Nicestjärnan ska ha träffat representanter för den katalanska klubben i söndags, och enligt en källa till den franska tidningen är förhandlingarna ”långt gångna”.

Klubben ska ha följt Ben Arfa, vars kontrakt går ut i sommar, i flera månader. Han ses som ett komplement till Messi, Suárez och Neymar i anfallet. Lyons Alexandre Lacazette har också övervägts som alternativ, men bedöms enligt L’Equipe som alltför orutinerad av Barça-ledningen.

Publicerad 2016-05-06 kl 08:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons