Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juventus: "Vi kommer att köpa honom i sommar"

Den italienska U21-landslagsmannen Domenico Berardi har stått för en mycket stark säsong i Sassuolo i Serie A. På hans 29 matcher så har det blivit hela  7 mål och sex assist. 21-åringen som tidigare tillhört Juventus såldes förra sommaren till Sassuolo, men ser nu ut att vara på väg tillbaka till “den gamla damen”.

-Berardi är en stort talang, och det finns en muntlig överenskommelse mellan klubbarna att vi har en moralisk förköpsrätt till honom och vi tänker genomföra den affären, säger Juventus sportdirektör Beppe Marotta till Sky Sport Italia.

 

Publicerad 2016-05-26 kl 16:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons