Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG jagar Neymar - på Ibiza

Sillybloggen

Under hela våren så har det kommit uppgifter om att PSG tittat på en ersättare till Zlatan Ibrahimovic och att man ska ha siktat in sig på Barcelonas Neymar.

Idag kommer den spanska tidningen Mundo Deportivo med en smårolig nyhet om att PSG skickat utsända till partyön Ibiza – där Neymar för tillfället håller hus – för att övertala brassen. För samtidigt som fransmännen är otroligt intresserade av 24-åringens signatur så pågår fortfarande diskussioner med Barcelona om en förlängning av det nuvarande kontraktet. I det rådande avtalet så finns en utköpsklausul på 190 miljoner euro, något som PSG ska vara redo att betala men vid en eventuell förlängning skulle den klausulen höjas ytterligare.

Så frågan är nu ifall Neymar sitter och pratar kontrakt på Ibiza med PSG:s personal eller om det istället bara blivit några paraplydrinkar ihop. Hur som helst lär jakten på brassens kommande signatur att fortsätta under hela sommaren.

Annons
Publicerad 2016-05-28 08:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto