Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Spanades in av Blåvitt - förlänger med danska klubben

I förra veckan bekräftade IFK Göteborg för Fotbollskanalen att de hade varit och scoutat FC Nordsjällands mittback Andreas Maxsö, 22.

– Det är en ung och lovande mittback, sa sportchef Mats Gren då.

Under måndagen kom dock beskedet att Maxsö har valt att förlänga sitt kontrakt, som skulle ha löpt ut i sommar, till 2019.

– Det finns en spännande framtid med intressanta planer i FCN som jag gärna vill vara med och förbättra ytterligare. Det är ingen hemlighet att jag har haft bud från andra klubbar, men jag har personligen känt att jag utvecklas här och jag arbetar gärna vidare med tränarteamet som har stor betydelse för min utveckling, säger han till klubbens hemsida.

Publicerad 2016-06-06 kl 16:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons