Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Officiellt: Redmond klar för Southampton

Den 22-årige yttern Nathan Redmond ansluter till Southampton från Norwich och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2021. Redmond har representerat England på ett flertal ungdomsnivåer men väntar fortfarande på sin A-landslagsdebut.

”Jag är mycket glad över att få komma till Southampton, det är en fantastisk klubb och jag tror att jag kommer kunna utvecklas här”, sade han till klubbens officiella hemsida. Prislappen uppges ligga runt 10 miljoner pund.

Publicerad 2016-06-25 kl 17:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons