Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

KLART: City värvar från Australien

Melbourne City FC har på sin officiella hemsida bekräftat att den 25-årige mittfältaren Aaron Mooy lämnar klubben för Manchester City. Mooy blev under förra säsongen uttagen i årets lag för australiska A-League. Han gjorde dessutom 11 mål och 21 assist, vilket är ett rekord för antal assist i ligan.

Manchester City och Melbourne City tillhör båda City Football Group(CFG) och har alltså samma ägare. Den australiska klubben kommer samtidigt som man släpper Mooy få låna spelarna Anthony Caceres och Luke Brattan från den engelska klubben.

 

Publicerad 2016-06-30 kl 14:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons